مشاوره حقوقی رایگان - درمورد ارث به فرزندان

باسلام بنده بازنشسته شدم که دو فرزند یکی پسر 26ساله و دختر ازدواج کرده و مهریه همسر را داده ام و خانه ام را درکرج قصد فروش و میخواهم به شهرستان بروم.ایافرزندان ویا همسرم می‌توانند.مخالف فروش ویا سهمی بخواهند یا خیر باتشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .خیر طبق قاعده تلسلیط هرکس در زمان حیات خود نسبت به اموال خود حق هرگونه دخل وتصرفی را دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر شما صاحب اختیار اموال خود هستید و کسی نمی تواند مانع شما شود