مشاوره حقوقی رایگان - دريافت افت قيمت ماشين

سلام و خسته نباشيد ، زمانيكه با كسى تصادف كردم و من زيان ديده هستم ، بيمه فقط خسارت و هزينه تعمير ماشينم را ميدهد ولى ماشين من رنگ شدگى ندارد و اين تصادف باعث افت قيمتش شده ، ميتونم از مقصر به خاطر افت قيمت ماشين شكايت كنم ، ماشينم مزدا ٣ مدل سال ١٣٨٧ هستش و رنگ شده گى ندارد با تشكر شماره تلفنم هم .... ميباشد ، چون روال كار اين سايت رو نميدونم شماره ام را گذاشتم

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

بله می توانید و ابتدا کارشناسی می شود و بعد تصمیم گرفته خواهد شد. ولی دقت داشته باشید به طور معمول ماشینی که بیش از 5 سال از ساخت آن می گذرد افت قیمت ندارد.