مشاوره حقوقی رایگان - تخریب جهاد در شهریار

سلام یک زمین 1100متری در شهریار خریداری کردیم که دیوار کشی شده بود وبنای 150متری داشت با آلاچیق واستخروقدمت ساخت تقریبا سه سال هست آیا جهاد تخریب میکند؟یا جریمه؟تو پنج ماهی که ما خریدیم خبری نبوده ولی از حرفهایی که همسایه ها میزنن استرس گرفتیم که بی اطلاع تخریب کنند.راهی هست که نامه جهاد گرفت؟ممنون.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر بدون اجازه جهاد چنین اقداماتی در زمین صورت گرفته باشند و جهاد می تواند با هماهنگی نماینده دادسرا نسبت به تخریب و قلع و قمع بنا و دیوار اقدام نمایید البته با توجه به اینکه قدمت ساخت بنا بیش از سه سال می باشد از نظر مشمولیت مرور زمان قابل تعقیب نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر از سه سال گذشته به علت مرور زمان مشمول تخریب نمیشوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر بدون مجوز باشد امکان تخریب می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان صدور دستور تخریب توسط کمیسیون ماده 99 و اداره جهاد وجود خواهد داشت البته اگر