مشاوره حقوقی رایگان - وجه الکفاله

با سلام بنده در دادسرا ؛ مبلغ صد میلیون کفیل کسی شدم و خب پرونده چند ماهی طول کشید و این شخص محکوم به سه سال زندان و هجده میلیون جزای نقدی شد اما متاسفانه خود را معرفی نکرد و مجبور به پرداخت مبلغ وجه الکفاله شدم الان وضعیت پرونده چی خواهد شد ؟؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید تمام مبلغ را پرداخت کنید بعدا از متهم مطالبه نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حکم جلب طرف صادر میشه و ممنون الخدمات میشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی و اخذ توضیحات در مورد اتهام خواهد بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تمام مبلغ را پرداخت کنید بعدا از متهم مطالبه نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نامبرده جلب وشما نیز درصورت پرداخت میتوانید علیه وی اقامه دعوی ومطالبه حق نمایید