مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید واحد تجاری

با سلام,
بنده در سال ۱۳۸۸یک واحد تجاری در درگهان قشم پیش خرید کرده ام که قرار بود بعد از ۵۴ماه تحویل نمایند ,که فروردین ۹۳باید تحویل میدادند که محقق نشد,و بنده هم تا اخر فروردین ۹۳ اقساط را پرداخت نموده ام,و مابقی اقساط را که تا نیمه ۹۶بوده به دلیل تاخیر در تحویل واحد پرداخت نکرده ام,اکنون ظاهرا زمان تحویل واحد رسیده است و فروشنده اعلام میکند به دلیل پرداخت نکردن اقساط سر وقت قرار داد را یکطرفه کنسل میکند ,و یا اینکه مبلغی غیر متعارف را تقاضا مینماید,در صورتی که خسارت تاخیر تحویل۵%وخسارت درکرد اقساط ۱۸%تعین شده است. لذا با توجه به اینکه در قرارداد چنین قید شده که در صورتی,که خریدار دوفقره از چکهای پرداختی را وصول ننماید ,فروشنده حق فسخ یکطرفه را بدون مراجعه به محاکم قضایی را دارد.
در صورتی که بنده فقط یک فقره چک پاس نشده نزد فروشنده دارم که ,اون هم بابت زمانت پرداخت اقساط به مبلغ مابقی اقساط یعنی سال۹۴،۹۵،۹۶میباشد ,دارم.
لذا از اساتید بزرگوار تقاضای راهنمایی دارم.
با تشکر

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

شروط ضمن عقدی که در تصاویر پیوست شده آمده است، کار شما را بسیار سخت کرده است. حتما باید یک وکیل کل صفحات قرارداد شما را بخواند تا بتواند نظر بدهد. شاید با دیدن تصاویر چک ها، رسیدهای مربوطه و مطالعه کامل متن قرارداد به شما توصیه نماید که اظهارنامه ای برای فروشنده ارسال کنید. شاید هم به نفعتان باشد که از طریق حکمیت مشکلتان را حل کنید. در هر حال به نظر می رسد که مصالحه به نفع شما باشد. بهتر است از یک وکیل وقت مشاوره حضوری بگیرید و با تمام مدارک از مشاوره او استفاده کنید.