مشاوره حقوقی رایگان - نفقه گذشته زوجه

با سلام
بعد از پنج سال زندگی مشترک همسر من منزل را ترک کرد و فقط به جهت اذیت من و تشویق از سمت خانواده حاضر به برگشت به منزل و ادامه زندگی نشد بعد از اقدام جهت مهریه حدود یک سوم حقوق من را جهت مهریه محاسبه کردند حدودا سالی یک سکه و من حدودا بعد از دو هفته از رفتن ایشان درخواست عدم تمکین فرستادم و درخواست دوم را هم دادم ایشان در هیچ جلسه ای حضور پیدا نکرد و پرونده به نفع من بسته شد،
حال سوالی که از شما عزیزان دارم این است که با توجه به این که پیرو درخواست عدم تمکین و رای دادگاه به نفع من نفقه حال و آینده به ایشان تعلق نمیگیرد آیا ایشان بعد از گذشت چندین سال از رفتنشان می تواند نفقه گذشته خود را که حدود 5 سال می باشد مطالبه کند؟ یعنی ایامی که در منزل من باهم زندگی میکردیم؟ هرچند در زمان زندگی از نظر رفاهی همه چیز برای ایشان فراهم بوده است.
سپاسگزارم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله میتواند.اثبات نشوز در حال و عدم استحقاق نفقه جاریه نافی حق مطالبه نفقه معوقه برای ایشان نمیشود اما اثبات پرداختش با مدعی پرداخت میباشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر در صورت صدور حکم نشور ، نفقه حال و آینده به زوجه تعلق نخواهد گرفت ولی نفقه گذشته به ایشان تعلق خواهد گرفت البته اگر

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در ایام بعد از عقد نکاح به شرط اثبات عدم تمکین

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام چون زندگی زیر یک سقف داشته اید باید دعوای ایشان رد شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خیر در صورت صدور حکم نشور ، نفقه حال و آینده به زوجه تعلق نخواهد گرفت.تماس بگیرید