مشاوره حقوقی رایگان - رد مال

باسلام دقیق چهارسال پیش شخصی در یک معامله حدود 50 میلیون کلاهبرداری از ما انجام داد
و ما هم چهار سال دررفت آمداین پرونده بودیم وکلی خسارت وکیل و هزینه ی رفت آمد کردیم
قرار بود طرف اون سال با اون پول 100راس دام به مابفروشد ولی بعد قضیه کلاهبرداری ازآب درآمد و دامها متعلق به شخص دیگه بود
الان رای دادگاه به تازگی صادر شده وهمون مبلغ چهارسال پیش که الان درواقع یک دهم ارزش واقعی روزش هست رو به عنوان رد مال ذکر کرده و شش ماه حبس
الان سوال من اینه چکار کنیم که به نرخ روز خسارتمون رو مطالبه کنیم

ممنون ازپاسخگویتون

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست مطالبه ضرر و زیان و خسارت تاخیر تادیه دهید.