مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب بانکی بابت چک

سلام ..بدلیل چک برگشتی حساب جاریم وحتی حساب یارانم بسته شده ...بایدچی کارکنم..الان چندساله که مجبورم هرشرکتی که کارمیکنم. شمارحساب خواهرموبدم ِِ...لطفا راهنمایی کنید..سرپرست خانوارهستم..اخه بایدبتونم پس انداز کنم که چک پاس بشه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید تکلیف پرونده خود را روشن نمایید در غیر اینصورت حساب شما همچنان مسدود خواهد ماند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ازمرجع مسدودی حساب پیگیری نمایید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

مبلغ رو پرداخت ‌وبعد رفع اثر از چک بر گشتی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تا زمانی که مبلغ چک را پرداخت ننمایید نمیتوانید درخواست رفع
توقیف حساب را نمایید