مشاوره حقوقی رایگان - الحاق به طرح هادی

عرض سلام بنده یک واحد مرغداری به متراژ 7000متر دارای سند مالکیت ملکی و شش دانگ دارم که در مجاورت و مرز طرح هادی قراردارد و باتوجه به بافت مسکونی اطراف ملک بنده، به لحاظ محیط زیست اجازه ادامه فعالیت مرغداری داده نمیشود، با توجه به شرایط عنوان شده آیا بابت الحاق این ملک به طرح هادی ، بنده نیز مشمول پرداخت هزینه به جهاد و بنیاد مسکن و دهیاری میباشیم؟ اگر بله لطفاً میزان سهم هر یک از ارگان ها را بفرمایید
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید درخواست تغییر
کاربری را به اداره‌ جهاد و بنیاد مسکن مطرح نمایید تا در کمیسیون
بررسی بشود و