مشاوره حقوقی رایگان - افراز

با سلام ملکی که افراز و به سه پلاک تقسیم شده آیا مالکین میتوانند با سند اولیه قبل از افراز بفروشند ؟ آیا این کار جرم است و اگر جرم است می شود این سند را ابطال کرد متشکرم

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
بله
فروش مال غیر محسوب میشود
مگراینکه هرمالک فقط سهم خود را مطابق سهم افرازشده بفروشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما ، جهت
اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی
مدارک و اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک آخرین وضعیت پرونده ثبتی خواهد بود که افراز گردیده است البته با افراز این پلاک سند مالکیت شش دانگ صادر خواهدشد و دیگر از حالت افراز خارج گردیده است