مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست مهریه

با سلام و احترام من حدود 3ماه پیش دادخواست وصول مهریه 50تا سکه رو دادم بعد صدور رأی دادگاه , شوهرم محکوم به پرداخت گردید. بعداز گذشت 20روز و قطعی شدن رای شوهرم دادخواست اعسار از پرداخت مهریه داده است و امروز جلسه رسیدگی به اعسار را داشتیم میخواستم بدونم الان امکانش هست که پرونده رو در شعبه اجرای احکام پیگیری کنم یا باید منتظر رای اعسار شوهرم باشم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اموالی دارد می توانید از طریق اجرای احکام پیگیری کنید اگر ندارد منتظر حکم قطعی اعسار باشید