مشاوره حقوقی رایگان - اقدام برای معامله به قصد فرار از دین

سلام.
یک مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنید.

اگه آقای ب از آقای الف شکایت کند برای مطالبه دیه جراحات وارده ،

و حکم محکومیت قطعی مبنی بر پرداخت دیه صادر شود ،
الف ادعای اعسار کنه و قاضی هم حکم به معسر بودن الف بدهد و اینجا هم حکم قطعی شود و دیه تقسیط بشه.

بعد از گذشت مدتی آقای ب فهمیده که آقای الف یک اتومبیل داشته و به نام برادرش سند زده.

الان برای توقیف اتومبیل با استناد به معامله به قصد فرار از دین :

معامله الف با برادرش باید قبل حکم محکومیت قطعی به دیه بوده باشه یا قبل حکم قطعی به اعسار الف؟

شخص ب برای اقدام و معرفی اتومبیل :

باید به قاضی اجرای احکام مراجعه کنه یا به قاضی صادر کننده حکم قطعی دیه ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

فراراز دین وقتی مصداق پیدا می کند که بعد حکم قطعی به دیه می باشد.. برا معرفی مال به اجرای احکام..