مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری زمین کشاورزی

با سلام بنده یک زمین کشاورزی به متراژ 700 متر خریداری کردم در آنجا خانه ای سا ختم یک اتاق 15 متری یک ایوان 15 متری ویک سرویس بهداشتی 3 متری می باشد الان بعد از گذشت 4 سال جهاد کشاورزی از بنده شکایت کرده حال باید چکاری انجام دهم.

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

به طور کلی شما باید اجازه می گرفتید. در هر حال می توانید اینگونه استدلال کنید که برای اتاق نگهبانی است و اگر نگهبان نباشد به محصول و دیگر ملزومات کشاورزی زمین شما به وسیله دام یا انسان (در صورت وجود در آن محل) تجاوز می شود و هدف شما تغییر کاربری نبوده است و این عمل شما مانع از استمرار کشاورزی و بهره برداری نیست و زمین از حالت زراعی بودن خارج نخواهد شد. البته این استدلال بستگی به موقعیت و محیط اطراف زمین شما دارد. به صرف مشاوره نمی توان راهنمایی دقیق و کاملی به شما ارائه داد. بهتر است با مشورت با یک وکیل و در جریان گذاشتن کامل ایشان متن های خود را تنظیم کنید و پرونده خود را جلو ببرید.