مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

سلام علیکم، موضوع از این قراره پدر ما دوباب مغازه را در عوض مهریه ب مادرمان دادن و ما یک برادر زندانی داشتیم که می‌خواستیم برای مغازه های مذکور سند بگیریم و برای ضمانت برادرمان بزاریم و از زندان ازادش کنیم ولی به خاطر کهولت سن مادرمان توان اینو نداشت که بیفته دنبال سند گرفتن و دردسرهای دادگاه و پاسگاه، و تصمیم بر این شد که طی یک معامله صوری زمینهارو به یکی از برادر هامون بفروشه (پولی رد و بدل نشده) تا اون برادر بزرگتر سند رو به اسم خودش بگیره و برای ضمانت برادر زندانی مون سند رو قرار بده ، دنبال کارهای سند بودیم که متاسفانه عمر برادرمون به دنیا نبود و در زندان فوت شدند و عملاً سند زمانی اومد که دیگه برادرمون فوت شده بودند (( اینم بگم که برادری که سند رو به اسم خودش گرفته یک اقرارنامه ای نوشته و اصل ماجرا رو توضیح داده که من خریدار این ملک نبودم و دلیل اینکه این کارو کردیم فقط جهت ضمانت برادر زندانی مان بوده و بعد از اینکه سند بیاد من مالکیتی تا زمان زنده بودن مادرم نسبت به مغازه ها ندارم و قباله مرحوم پدرمان که مغازه های مذکور را به اسم مادرمان کرده به قوت خود باقیست ، و پس از حیات مادرمان اون برادری که سند به اسمشه و هیچ یک از برادر و خواهر هایمان به صورت انفرادی مالکیتی نسبت به مغازه ها نداریم و برابر مقرارت شرعی و قانونی با هم سهیم هستیم)) و این اقرارنامه به صورت محضری نیست عادی هستش و اثر انگشت و امضاء هم داره الان آیا برادرمان مالک مغازه ها هستند چون سند رو به اسم خودشان گرفتند؟؟ میتونند بعد از حیات مادرمان ادعای مالکیت انفرادی داشته باشند چون سند به اسمشونه، ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نیازمند تماس تلفنی و گفتگوست می توانید تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر سند قابل ابطال است و باید دادخواست بدهید جهت مشاوره تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید