مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام‌. من‌ سال‌90‌درخدمت‌ سربازی‌ بعلت‌ جعل‌ مرخصی‌ دادگاه‌ نظامی‌شدم‌‌و مبلق‌800‌هزار‌تومان‌جریمعه شدم‌و زندان‌ رفتم‌‌‌ و اثر‌انگشت‌ و پلاک‌‌ شدم‌آیا‌ سوپیشینه‌ میشود‌ برای‌ کار‌ اداری‌ ماندم‌ چکار‌ کنم‌ راهنمایی‌ کنید‌ ممنون‌ و آیا‌ از‌ سابقه‌ من‌ پاک‌ میشود‌‌‌

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سوء پیشینه موثر کیفری تلقی نمی گردد ولیکن در سجل کیفری شما ثبت می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر در صورت استعلام گواهی عدم سو پیشینه صادر خواهد شد نگران نباشید