مشاوره حقوقی رایگان - ماده 474 مجازات کیفری

سلام من رو به اتهام چند فقره سرقت دستگیر کردن به استناد چند فقره عکس که هیچ شباهتی هم به من ندارد یکی از دوستان من را نیز 3روز بعد که دنبال کار پرونده من بود نیز به اتهام هم دست من گرفتن که به علت فلج بودن دست چپ رفع اتهام شد خود من هم سابقه دار نیستم ودر ان زمان در پمپ بنزین شوش مغازه تعویض روغنی داشتم به صورت شبانه روزی ولی روز دادگاه قاضی اصلا نمیزاشت من حرف بزنم یا مدرکی جهت اثبات بی گناهی خودم اراِِيه کنم و حکم 4سال حبس 35 میلیون رد مال و 40 ضربه شلاق را به من داد هیچگونه اقراری هم در پرونده نداشتم نفر اولی که از من شکایت کرده بود مغازه مشاور املاک دارد درست 2 تا کوچه بالاتر از منزلی که من سکونت داشتم و یک عکس از من زمانی که از جلو مغازه در حال تردد بودم انداخته و روی پرونده گذاشته بود که من معترض هم بودم که این عکس نشانگر هیچ خلافی نیست و چهره اون نفراتی که هنگام دزدی دوربین ضبط کرده بود باید مد نظر باشد در ضمن من در ان منطقه زندگی میکنم و نمیتونستم از اسمون در حال تردد باشم که متاسفانه تشخیص هویت بر مبنای همان عکس نظریه شباهت دارد داد خلاصه پرونده من بعد از تایید تجدید نظر به دیوان رفته و حالا از من مدارکی بر مبنای ماده 474 را خواسته اند در ضمن من پیرینت حساب گزارشات کارت خوان مغازه استشهاد از محل کارم با تایید پالایشگاه استشهاد محلی استشهاد از هیِأت امنا و مسجد محل و مراسم حلیم پزی امام حسین که 2 روز است و درست در زمان وقوع 2 فقره از این سرقت ها است را روی پرونده گذاشتم ولی بازم کمکی نکرد و در شعبه 33 دیوان عالی در قم که مسئول رسیدگی به پرونده من است گفتند بعد از تعطیلات عید یه مدرک بر مبنای بندهای ماده 474 اراِئه دهید خواهشا اگر راهی هست منو راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

اگر فقط عکس مورد استناد قرار گرفته است، شما می توانید با استناد به بندهای ج و چ ماده 474 به این شرح درخواست خود را مطرح کنید. البته این استنادات هم چندان قوی نیست ولی به هر حال شاید بتواند تا حدودی قاضی را راضی کند که از نظر شکلی درخواست شما رد نشود:
بند ج) اسناد و مدارکی ارائه دهید یا شاهدی با خود ببرید که نشان دهد شما در آن زمان در تعویض روغنی مشغول به کار بوده اید.
بند چ) شما می توانید این گونه استناد کنید که رد شدن بنده از جلوی مغازه در یک تاریخ دیگر و عکسی از آن عبور بدون تاریخ و بدون زمان، جرم نیست. می توانید مدعی شوید که بنده به این دلیل که محل وقوع جرم در مسیر خانه ام است و از آن جا رد شده ام مجرم شناخته شده ام در حالی که رد شدن یا ایستادن در یک محل جرم نیست!
به این دلیل که دادگاه حکم سنگینی برای شما در نظر گرفته است بهتر است با گرفتن وکیل و در جریان قرار گرفتن ایشان برای استناد به دیگر موارد ممکن، مراحل دادرسی را ادامه دهید. البته می توانید در صورتی که قاضی ادله شما را منطبق بر جهات دادرسی ندانست، از دادسرای انتظامی قضات هم علیه قاضی و بازپرس شکایت کنید. می توانید این شکایت را همزمان و مستقل از اعاده دادرسی انجام دهید.