مشاوره حقوقی رایگان - بنده یک دستگاه محاسبه فشار شاره ابداع نموده ام

با سلام و احترام بنده پسری 16 ساله هستم و دستگاهی در جهت اندازه گیری فشار شاره ابداع نموده ام. از انجایی که این دستگاه از قبل وجود دارد (لوله U شکل همراه با مخزن شاره) و با استفاده از آن میتوان اندازه فشار هر گازی را به دست اورد ، ابداع بنده از همین قوانین پیروی میکند اما طرز کارکرد آن فرق دارد ، ایا اختراع بنده در صورت ساخت دستگاه ثبت میشود؟ یا خیر
این تجربه اولین ابداع بنده بود و من نمونه ای از آن ساختم و کار میکند
ایا ثبت میشود؟