مشاوره حقوقی رایگان - جرم لواط

با سلام
شخصی 23 ساله با همکاری دو نفر 16 ساله اقدام به ادم ربایی فردی16 ساله کردند و پس از آن شخص 23ساله با فاعل لواط کرده و اقدام به تهیه فیلم نموده
همان روز خانواده شاکی شکایت کردن و این فرد در منزل خود در حالی که مواد مخدر در خانه داشته و مقداری سلاح سرد شامل قمه و... دستگیر شده.(در دادگاه ازمایش دی ان ای منفی و تست صدای فیلم مثبت شده) (ی سال قبل از این حادثه ی مورد ضرب و شتم داشته که پس از امدن حکم خانواده شاکی رضایت دادن و اون پرونده بسته شد.(ولی در حالی این جریان حکمش اومده که به جرم لواط زندانه و وکیل گفته بی تاثیر نیس این قضیه تو نظر قاضی))
الان وکیل گفته نظر قاضی حکم اعدام هست و درحال پیگیری برای رضایت از خانواده فاعل هستن.ایا حکم اعدام میدن و رضایت تاثیری در حکم دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت رضایت نیز دادگاه می تواند در صورت انجام عمل لواط به عنف حکم اعدام صادر کنه

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بهتر است رضایت بگیرید ولیکن موثر در مجازات این جرم چیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اخذ رضایت بهتر است هرچند تصمیم نهایی با قاضی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.