مشاوره حقوقی رایگان - حمل مشروبات الکلی به میزان 4 لیتر

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز ؛ بنده حدودا دو ماه پیش در شهر فومن توسط ایست بازررسی از ماشینم مقدار 3 لیتر مشروب ایرانی و 1 لیتر مشروب خارجی کشف شد ، این مشروب ها برای بنده نبوده و جهت مراسم نامزدی بوده ولی به ناچار و جهت حفظ ابرو و بهم نخوردن مراسم نامزدی برادرم؛بنده در کلانتری و دادسرا به عهده گرفتم و بعدش با فیش حقوقی آزاد شدم ، الان برام پیامک اومده که چند روز دیگه دادگام برگزار میشه
تا الانم هیچ سو پیشینه و سو سابقه ای کلا نداشتم
سوالم این هست :
اول) ایا میتونم پیش قاضی بگم که توی کلانتری و دادسرا از ترس آبرومون من تقبل کردم و جهت مراسم نامزدی بوده و تا حالا لب نزدم و من نخریدم و صرفا توای ماشین بنده بوده ، تاثیر داره ؟
دوم) نوع حکم مشروب خارجی که کالای قاچاق هست مشروب ایرانی رو کامل میدونم ، سوالم صرفا این هست که چند درصد احتمال داره برای بنده حبس ببرن ؟
تشکر
ممنون

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر نمی توانید چرا که حمل ان نیز جرم است.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر برادرتان نزد قاضی اقرار کند و گفته های شما را تایید نماید باز هم مرتکب حمل مشروبات الکی شده اید و در هر صورت مرتکب جرم شده اید
چون سابقه کیفری ندارید امکان تخفیف و تعلیق حبس وجود دارد