مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف در متراژ واحد تجاری

باسلام. بنده مغازه ای اجاره کرده ام. بعد از دوماه فهمیدم که متراژی که در قراردادزده شده حدودا3متر بیشتر از متراژ واقعی مغازه می باشد. با صاحب مغازه صحبت کردم. ولی ایشان گفتن مغازه را رویت کردی و دلیل نمیشود چون که اختلاف دارد..الان 6ماه از اجاره گذشته و ایشان 6ماه اجاره اضافی از من گرفته اند..الان برای فسخ قرارداد میخواهد 60درصد پول پیش را چک چهار ماهه بدهد,و بابت آن اجاره اضافی چیزی نمیدهد..لذا خواهشمندم راهنمایی فرمایید اگر کار به محکمه کشیده شود حکم آن چیست....باتشکر

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

بستگی به شرایط تعیین شده در قرارداد شما دارد. شما می توانید دادخواست مطالبه وجه ودیعه بدهید. در نهایت در صورتی که موجر حاضر به پرداخت مابه التفاوت به صورت توافقی نگردد، با مطالبه به صورت قانونی از سوی شما موجر باید مابه التفاوت را بپردازد. در هر حال رسیدگی در محکمه زمانی زیادی می برد. اگر مبلغ اضافی اجاره زیاد نیست شاید به نفعتان باشد که زودتر مصالحه کنید.