مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با اتباع سلیمانیه عراق

چطور می تونم اجازه ی دولت و پروانه ی زناشویی بگیریم وقتی آقا همسر اول دارند و ما صیغه کردیم بدون اطلاع همسر اول شون و صیغه نامه داریم ، برای ثبت ازدواج و اینکه اسم آقا تو شناسنامه ی من بیاد باید چکار کنیم ، چه راهی هست بدون رضایت همسر اول شون و اطلاع ایشون ازدواج ما ثبت بشه ،
لطفا تو رو خدا راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز‌به مجوز دادگاه دارد
قابل گفتگو است...

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید از کشور متبوع خودگواهی تجردیا متاهل بودن اخذ نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود فرزند دار بشوید اما در هر صورت زوجه اول می تواند جدا شود