مشاوره حقوقی رایگان - عدم توافق برای فروش ملک مشاع

من صاحب 2 دانگ از یک ملک 3 طبقه هستم که قابل افراز نیست و صاحب 4 دانگ به قیمت منصفانه حاضر نیست از من ملک را بخرد. به همین خاطر به وکیل مراجعه کرده تا از طریق دادگاه ملک را به مزایده بگذارد و از آن طریق به قیمت کارشناسی ملک را بخرد. آیا من در هنگام مزایده برتری نسبت به خریداران دیگر دارم؟ آیا دادگاه جلسه توافق برای ما خواهد گذاشت ؟ و این دعوا چقدر زمان خواهد برد ؟ لازم به ذکر است که ملک نه در تصرف من است و نه ایشان بلکه یک مستاجر دارد که بیش از 20 سال است در آن ملک ساکن است و حاضر نیست حتی طبقات دیگر را واگذار کند. و اجازه ورود به هیچ یک از مالکان را نمی دهد.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله می توانید در جلسه مزایده نسبت به خرید سهم ایشان اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

بله می توانید در جلسه مزایده نسبت به خرید سهم ایشان اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید در جلسه مزایده نسبت به خرید سهم ایشان اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله می توانید در مزایده شرکت کنید و سهم ایشان را بخرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانبد در مزایده سهم ایشان را بخرید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید در مزایده شرکت کنید
در خصوص مستاجر حسب قرارداد اجاره عمل کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما دارای اولویت خواهید بود البته اگر قیمت مساوی باشد / خیر ولی خودتان میتوانید توافق نمایید / و مدت هم قابل پیش بینی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید