مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

با تشکر فراوان
اینجانب به علت معلولیت جسمی برای انجام فعالیتهای روزمره از یک عدد اتومبیل تجهیز شده برای معلولین استفاده میکنم . ایا با توجه به قانون جدید این اتومبیل جزو مستثنیات دین قرار میگیرد یا در صورت داشتن چک برگشتی دارنده چک میتواند نسبت به توقیف ان اقدام کند ؟ توضیح اینکه بنده تحت پوشش بهزیستی هستم .
با تشکر

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

بستگی به نظر قاضی پرونده دارد و همچنین به ضرورت استفاده شما از خودرو، قیمت خودروی مجهز شده و دیگر شرایط از جمله امکان مجهز کردن خودروی دیگری با قیمت پایین تر برای شما دارد. به طور کلی با توجه به قانون جدید، خودرو از مستثنیات دین نیست، مگر این که شما شرایط خیلی خاصی داشته باشید.