مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر بودن در ملک مشاع

درود
بنده یک اتاق 30 متری سرایداری را به مدت 2 سال اجاره کردم
این اتاق در پارکینگ قرار دارد
به دلیل مزاحمت های بیجای یکی از افراد ساکن در ساختمان همان شخص به صورت شخصی به من فشار میاره برای تخلیه قبل از موعد

برایم سوال هست
آیا میتونه من را بیرون بندازه؟
چون این اتاق سند نداره و به آپارتمان تعلق داره ایا میتونه اذیتم کنه به صورت قانونی؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما قرارداد کتبی یا شفاهی
اجاره دارید خیر تا
قبل از پایان زمان اجاره ، حکم تخلیه صادر نخواهد شد ولی

مجید کوشکی نوری مطلق

مجید کوشکی نوری مطلق :

اجاره از ابتدا اشتباه و‌محکوم به بطلان است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اتاق سرایداری مربوط به مشاعات است باید با اجازه مدیر ساختمان یا مجمع عمومی ساختمان تنظیم اجاره می کردید اگر تصرفات شما قانونی است هیچ کس حق مزاحمت برای شما را ندارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام خیر نمی تواند اگر مدیر ساختمات با اختیارات قانونی خود اجاره نامه را تنظیم کرده باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر اگر قرارداد دارید امکان تخلیه نمی باشد