مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیامکی

باسلام من به خانومم مشکوک بودم و از طریق اپلیکیشن ایرانسل ریزکارکرد پیامکی او را در آوردم و شکم به یقین تبدیل شده است و می‌خواهم پرینت پیامکی خطی که دستش هست رو بگیرم تا متن های داخل آن را ببینم.و هنوز خانواده ها خبر ندارند و نمیخوام شکایت کنم بدون شکایت امکانش هست.
در ضمن خط به نام خودم هست.
لطفا مرا راهنمایی کنید که به کجا باید مراجعه کنم و اینکه چکاری باید انجام بدم و آیا به من پرینت پیامک را می‌ دهند با توجه به اینکه خط به اسم خودم هست یا نه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خدمت شما عرض کنم برای متن پیام ها فقط باید با دستور مقام قضایی باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فقط باید دستور قضایی داشته باشید در غیر اینصورت امکان ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام گرفتن پرینت از پیام ها امکان ندارد مگر با دستور مقام قضایی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید تا قاضی دستور پرینت بده

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.فقط خروجی وورودی تماس وپیامک مشخصه.ولی متن آن مشخص نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شما صرفا می توانید ورودی و خروجی تماسها راا اخذ نمایید برای سایر موارد نیاز به دستور قضایی می باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود با دستور مقام قضایی امکان پذیر است و اما:

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.