مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام من سال 95 رفتم زندان به جرم ورود به عنف 4سال حبس داشتم 1.5بودم باقیشو آزادی مشروط زدم الان سو سابقه دارم یا خیر؟

پاسخ ها :

محمد زادعلی

جناب آقای محمد زادعلی :

باسلام
بعد مدت دو سال از زمان آزادی از زندان از شما رفع سواثر می شود و در پاسخ استعلام فاقد سابقه درج می شود ولی در سوابق قضائی شما وجود خواهد داشت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود در سوابق قضائی شما وجود خواهد داشت اما سوپیشینه نمی باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله شما سابقه کیفری موثر خواهید داشت و در صورت استعلام ، گواهی سو پیشینه صادر خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مجازات شما درجه 5 بوده ودر حال حاضر دارای سو. پیشینه هستید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قبل از مرور زمان دارای سو پیشینه می باشید