مشاوره حقوقی رایگان - ماده 477 چقدر زمان میبره

چرا قاضی با استناد به شهادت 2نفر که به دروغ قسم خوردند چرا هیچ سوالی از ریز جزییات نپرسید تا پی به تناقص گویی انها ببرد.برای اعاده دادرسی صدای ضبط شده چقدر موثرا ست.ویا اینکه چرا باید بدون استعلام بپذیرد که در سال 93 واحد 120متری که بیش از 200میلیون برای ساخت هزینه برداشته .خوانده ادعا کند که واحد را به مبلغ 110میلیون قولنامه نوشته شده است.وچرا قاضی از شاهدین نپرسید چه دلیلی دارید که مدعی هستید یک برگ قرار داد نوشتید وان یک برگ هم ادعا کردید که خواهان به بهانه گرفتن وام با خود برد.وچراهای بسیاری که هیچ قاضی برای کم کاری قاضی هر دو َشعبه که رای را قطعی کردن پاسخی نداشتند.با تشکر از کمکهای بی منت وکلای عزیز.

پاسخ ها :

محمد زادعلی

جناب آقای محمد زادعلی :

با سلام
اگر شهادت شهود در صدور حکم موثر بوده است می بایست بدوا از شهود به اتهام شهادت کذب شکایت کنید و در صورت محکومیت شهود می توانید اعاده دادرسی نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بدوا از شهود به اتهام شهادت کذب شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شهادت شهود در صدور حکم موثر بوده است می بایست بدوا از شهود به اتهام شهادت کذب شکایت کنید و در صورت محکومیت شهود می توانید اعاده دادرسی نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شهادت شهود در صدور حکم موثر بوده است می بایست بدوا از شهود به اتهام شهادت کذب شکایت کنید و در صورت محکومیت شهود می توانید اعاده دادرسی ن.مایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر بود از وکلای با تجربه استفاده میکردید تا سوالات را از شهود بپرسند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید جزییات موضوع بررسی گردد تا پاسخ صریح داده شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای اعاده دادرسی باید اول کذب بودن شهادت شهود را اثبات کنید و بعد بر اساس ان اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا کذب بودن شهادت شهود را اثبات سپس اعاده دادرسی مطرح نمایید