مشاوره حقوقی رایگان - فسخ یا باطل بود معامله

20 سال پیش بعد از مرگ پدرمان مادرم فرزندان دختر را به اجبار نه به اراده واختیار خود بلکه مجبور کرد از حق ارث پدری خود گذشت کنند هرکس سهم خود را به مادر و 2برادرنمان واگذار کنیم آن هم به صورت صوری در بنگاه قولنامه نوشتندو با درج قیمتی .. نوشتند وجه را کامل به فروشندگان تحویل پرداخت کردیم.اما دراصل ثمنی در معامله صوری ردو بدل نشد در ضمن نوشتند با رضایت تمامی فروشندگان.امضا واثر انگشت زدندحال بعد از 20 سال وبا فوت مادر یکی از برادرنم به خاطر عذاب وجدان و نپرداختن ثمنی از حق ما خواهان فسخ معامله هست . همچنین دختران نیز خواهان فسخ معامله به صوری بودن معامله و وجهی ردو بدل نشدن در معامله خواهان باطل شدن معامله هستند آیا این کار امکان پذیر است .

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی با شما هستش تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله امکانپذیر معامله صوری باطل است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید دادخواست اعلام بطلان معامله بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکانپذیر معامله صوری باطل است