مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی خط

خانواده همسرم یک طلاق نامه عادی که حدود 6 ماه پیش با امضای من و بدون ‌شهود تنظیم شده با گذاشتن تاریخ 18 ماه پیش و شهادت شهود دروغین دادخواست تنفیذ طلاق داده اند. و همسرم به دروغ برای سرپوش گذاشتن به رابطه نامشروعش بعلت شکایت من در دادگاه ارشاد، مدعی شده 18 ماه پیش من در حضور شهود عدلین او را طلاق رجعی داده ام و در مدت عده من رجوع نکرده ام و ایشان پس از تمام شدن مدت عده با شخصی آشنا و صیغه کرده. آیا کارشناس خط می تواند تشخیص دهد تنظیم طلاق نامه عادی مربوط به 6 ماه پیش است نه 18 ماه پیش؟

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. شما فرموده اید باگذاشتن تاریخ . و این یعنی اینکه درنوشته دست برده شده و. اگر منظورتان همین است به علت عدم تطابق و دو زمان بودن نوشته ، بله تو سط کارشناس خط قابل تشخیص است. میتوانید ب جهت سو استفاده از حقتان درخواست کار شناسی کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله توسط کارشناس خط و امضا قابل تشخیص است