مشاوره حقوقی رایگان - ابطال رای تمکین

باسلام. داماد و دختر بنده بعلت مشکلات خانوادگی جدا از هم زندگی می کنند. پارسال دامادم دادخواست تمکین داد و رای صادر شد اما هنوز تقاضای اجرا نداده و اجرایی نشده است. دخترم از شوهرش به اتهام افترا شکایت کرد و به پرداخت جزای نقدی 5 میلیون تومان محکوم شد. همچنین در شکایت دیگری که دخترم انجام داد به اتهام تهدید هم تحت تعقیب قرار گرفت و به تحمل 6 ماه حبس تعزیری محکوم شد. با توجه به رای های صادر که متضمن خوف شرافتی و نفسانی دخترم می باشد و ثابت و قطعی شده اند، چگونه می توان رای تمکین را ابطال کرد؟ لطفا بفرمایید چه دادخواستی و چه دادگاهی؟ ممنون از وکلای محترم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر رای تمکین قطعی گردیده است بایستی به استناد این ارا در سورتیکه ارتباط داشته باشد اعاده دادرسی نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رای تمکین قطعی گردیده است بایستی به استناد این ارا در سورتیکه ارتباط داشته باشد اعاده دادرسی نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام رای تمکین که قابل ابطال نیست ولی شما میتوانید درخواست اعاده دادرسی را اقامه نمایید و شما میتوانید دادخواست طلاق و درخواست اجرای مهریه را اقامه نمایید و