مشاوره حقوقی رایگان - آزادی مدرک

با سلام و عرض ادب
بنده 2 سال پیش مدرکمو به شرکت پیمانکاری دادم بابت رتبه بندی.الان تاریخ تمام شده.تو محضر به من تعهد دادن که من هیچگونه دخالتی تو سود و ضررر و زیان شرکت ندارم.به عنوان ریس هیت مدیره نام من در شرکت هست. ضمنا در قبال این کار پول هم گرفته ام.
الان باید چیکار کنم مدرکم آزاد شه ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اظهار نامه ارسال کنید در صورت عدم اجرای تعهد دادخواست خود را نطرح نمایید