مشاوره حقوقی رایگان - استرداد چکها

در خصوص سوال قبلیم مبنی بر دادن قولنامه سه دانگ به عنوان ضمانت ولی قید نشده عنوان ضمانت با دوفقره چک هر کدام به مبلغ ده میلیون تومان ک شما فرمودیم برا چکها اقدام کنم خوشبختانه طرف ک از بنده شاکی شدند در پروندشون نشوشتن ک بنده در یک سری طبق این قولنامه منزل رو سه دانگ خریدم و در یک سری قولنامه ننوشتم و به من یعنی پول دادن ده میلیون و بابت ضمانت سند زدن از بنده بیست میلیون چک گرفتن یعنی خودشون در شکایتشون قید کردند ک چکها رو امانت دادم ولی دروغش اینجاس ک نوشتن این امانت بابت سند به نام زدن برای اون باشه در ضمن قبل تاریخ قولنامه منزل در رهن بانک هم بوده ک در این قول نامه سوری نوشتیم ک سند رویت شد لذا چه دستوری میفرمایین ایا وکیلی هست ک بتونه این وکالت رو از بنده قبول کنن و به ایرانشهر سیستان و بلوچستان تشریف بیارند و در ضمن حق و کالتشون چقدر میشود ممنون از لطفتون و صبوری در پاسخ به سوالات هم وطنام

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

دسترسی به وکیل در شهر خودتان برای شما راحت تر می باشد. در هر حال می توانید با کلیک بر روی گزینه وکیل می خواهم حساب کاربریتان در سایت، اطلاعات خود را تکمیل و درخواست خود را ثبت کنید. درخواست شما بررسی می شود و به وکلای سایت ارجاع داده می شود و در صورت تمایل به اخذ وکالت به شما اطلاع داده می شود.