مشاوره حقوقی رایگان - رابطه ی نامشروع

سلام من سال 98 به دلیل رابطه نامشروع دستگیر شدم و بعد از انگشت نگاری در زندان به مدت یک روز و56ضربه شلاق تعزیری ازاد شدم الان رفتم از اگاهی سوپیشینه بگیرم دیدم رو برگه سوپیشینه نوشته رابطه ی نامشروع و ثبت شده بعد فرستادن دادگستری برای نامه ی نهایی سوپیشینه خواستم بدونم چرا باید ثبت به سابقم بشه و درضمن رابطه ی نامشروع با دختری که داشتم باهاش به خواست خودم عقد کردم
اگه ثبت نمیشه پس چرا تو برگه ی اگاهی بود و کی پاک میشه؟و رابطه نامشروع جز کدام دسته از جرایم کیفری است؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سابقه موثر تلقی نمی شود ولیکن در پیشینه کیفری شما ثبت و ضبط خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در سابقه کیفری شما ثبت میشود اما موثر در مقام نیست و معمولا بعد از 10 سال حذف میگردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون ، شما دارای سابقه کیفری موثر محسوب نمی شوید ولی جرم در پیشینه کیفری ثبت خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سوپیشینه موثر کیفری نخواهد بود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شلاق حدی شما را دو سال از حقوق اجتماعی محروم می کند . ببینید از زمان اجرای مجازات دوسال گذشته یا خیر بعد از گذشت دوسال در گواهی سو پیشینه چیزی درج نمی گردد . احتمالا دوسال کامل نشده است