مشاوره حقوقی رایگان - نام قرارداد

سلام بنده خودرویی به شخصی فروختم و مبایعه نامه ندارم و خودرو رو بنده از برادرم خریدم بصورت قولنامه ای و مدارک خودرو بنام برادرم بود و من به برادرم گفتم و برادرم مستقیم به ایشون وکالتنامه اموال منقول یا فروش خودرو داد و شخصی که بنده خودرو رو بهشون فروختم و مبایعه نامه هم ندارم بابت ثمن معامله به بنده چک داد و ما وکالتنامه بهشون دادیم حالا مبلغ چک رو ندارن که پاس کنن و به من پیشنهاد دادن که نیم دانگ از خونه ای که به نامشون هست رو با مبلغ ثمن خودرو تهاتر کنن ، . حالا سوال بنده این هست که آیا همچین کاری قانونی هست و میشه انجامش داد ؟ دوم اینکه برادر من به ایشون وکالت فروش دادن و من هم قولنامه ای ماشین رو قبل از وکالت از برادرم خریدم آیا این جرم حساب میشه واسه برادرم که هم ماشین رو به بنده قولنامه ای فروخته و بخاطر اینکه ما دو خرج سند و دوباره کاری نشه مستقیم به اون شخص برادرم وکالت فروش داده ؟ و اینکه اگر چک ایشون که پاس نشد بنده با توجه به اینکه مبایعه نامه ندارم و جایی هم شرط و شروطی نگذاشتیم واسه معامله میتونم خودرو رو پس بگیرم و هیچ جا اسمی از چک و شماره چک نیست ؟ و اینکه آیا این معامله رو که خونه هست من انجام بدم به نفعم هست یا نه و اسم معامله تهاتر میشه یا معاوضه و یا اسم قرار داد دیگری ؟ معذرت خواهی میکنم که سوالات بنده طولانی و زیاد هست
تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیاز تماس بگیرید