مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از شرکتی به رسمی

با سلام بنده نه سال است که در اداره اب و فاضلاب مشغول به کار هستم و قرارداد اینجانب کارگر فنی تاسیسات دو می باشد امتحان تغیییر حالت اشتغال داده ام و نمره حد نصاب آورده ام آیا شرایط تبدیل وضعیت را دارم یا نه توضیح مختصری لطفا بدید ممنون می شم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم با ارگان های دولتی و یا عمومی غیر دولتی دارید تحت شرایطی بله.در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.