مشاوره حقوقی رایگان - شرکت های هرمی

با سلام
برادر بنده 12سال پیش بخاطر عدم آگاهی و اعتماد به پسر عمه ام در شرکتی هرمی عضو شده بود دوستش راهم بعنوان زیر شاخه وارد شرکت کرده بود و بعد از مدتی و مشکوک شدن به روند کاری شرکت هرمی،از ادامه کار سرباز زد و از دوستش خواست تا از ادامه کار و عضو گیری و سرمایه گذاری امتناع کند، اما دوستش اقوام و بستگانش را وارد شرکت نموده ، حال دوست ایشان چند سالیست که به خارج رفته و شاکیان برادر بنده را به عنوان متهم پرونده گیر انداخته آمد و سوال اصلی بنده اینست آیا این افراد شاکی که 8-9 نفرند و زیر شاخه همدیگر میباشند، و بعد از 12سال بتازگی مدارکی مبنی بر عضو گیری آنها نزد قاضی پرونده موجود است حق شکایت دارند؟
ویا چون یا هم نسبت فامیلی دارند و از هم شکایتی ندارند همچنان کحق می باشند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع نیاز به بررسی اسناد و مدارک جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی دارد