مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بازپرس

متهم متواری را با دستور جلب بازپرس دادسرای تهران توسط نیروی انتظامی دستگیر کردم سال98 و بعد از تفهیم اتهام توسط بازپرس بامعرفی دو کفیل آزاد شد. و در مرحله اجرای احکام حاضر نشد جهت پرداخت دیه غیرعمد. واحد اجرا نامه زد به محل کار دو کفیل که اداره محل کار کفیل اول جواب نامه دادند که این کفیل کارگر خدماتی است و ضامن چندنفر شده سالهای قبل و کسر حقوق و قسط دارد و امکان برداشت از حقوقش امکان ندارد. و چیزی ندارد. اداره محل کارک فیل دوم هم به اجرای احکام نامه دادکه این کفیل هم اصلا از سال95 اینجا شاغل نیست! و با مدارک جعلی ضامن شده و بازپرس استعلام این دو کفیل را انجام نداده. در کل هر دو کفیل چیزی هم به نامشان ندارند حتی در بانکها. حالا میخواهم از این بازپرس بابت اخذ کفیل نامناسب شکایت کنم. آیا فایده ای دارد برای جبران ضرر زیان وارده به من ؟ و اگر بازپرس مقصر شناخته شود چه نفعی برایم دارد؟ به همان دادسرا ی مربوطه تهران شکایت کنم یا به دادسرای ویژه قضات؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در دادسرای انتظامی قضات قصور وی را اثبات نمایید چون ملائت کفیل برای بازپرس نباید محل تردید باشد اگر تقصیر وی ثابت شد می توانید مطالبه خسارت از جمله دیه را بنمایید .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر نمیرسد در این مورد شکایت فایده ای داشته باشد