مشاوره حقوقی رایگان - عزل وکیل

سلام.
من با یک وکیل از طریق ثنا قرارداد تنظیم کردیم و ایشان به مدت 3 ماه وکالت من رو در پرونده داشتند.. پس از آن به دلایل کاری و عدم اعتماد اقدام به عزل ایشال از طریق دفتر خدمات قضایی کرده و به ایشان نیز پیامک دادم.
متاسفانه پس از شش ماه متوجه شدم کلیه مدارک پرونده و روال پرونده برای ایشان ابلاغ و حتی در حکم نهایی بازپرسی نیز اسم ایشان به عنوان وکیل پرونده آمده است.
من باید چه اقدامی انجام بدم که مدارک و مستندات ابلاغ و احکام پرونده در ثنا برای ایشان ارسال نشود؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما عزل کرده باشید مشکلی پیش نمی اید .ولی سامانه اتوماتیک وار اوراق را به وکیل قبلی ارسال میکند . مگر اینکه حضورا از دفتر شعبه بخواهید تا اسم وی را حذف کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به شعبه حضورا مراجعه نمایید و عزل وکیل را ثبت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
حضورا مراجعه و پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام حضورا به دفتر شعبه بازپرسی مراجعه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از مسوول آن شعبه بخواهید تا سمت وکیل را در پرونده لغو نماید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام این امر اشتباه شعبه رسیدگی کننده می باشد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

شما باید در اسرع وقت حضورا عزل وکیل را به شعبه اطلاع دهید. و این اقدام را باید زمانی ک خود ایشان را عزل نمودید انجام میدادید. علی ای حال مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

عزل وکیل را به اطلاع شعبه برسانید

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

این که الان اسم ایشان در رای هست به معنای این نیست که عملا وکیل شماست!!!

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام از طریق شعبه درخواست نمایید

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

از طریق شعبه پیگیری کنید

یک وکیل

در صورت عزل کوتاهی مدیدگر دفتر هست به ایشان گوشزد کنید در کارش دقت کند

محمد  ايزدي

جناب آقای محمد ايزدي :

حضورا به دفتر شعبه مراجعه تا اسم ایشان را حذف کنند