مشاوره حقوقی رایگان - پرونده تریاک

سلام من با 16500 گرم تریاک گیر کردم سابقه اولم هست مریضی دیابت دارم انسلین میزنم چشمام آب مروارید داره دیدش کم شده خواستم بدونم چه حکمی بهم میدن راهنمایی کنید چکار کنم بعدش ماشینم مال دوستم هستش تو بازجویی گفتم امانت گرفتم برم دنبال خانوادم تکلیف ماشین چی میشه راهنمایی کنیدممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مجازات شما حبس و جزا نقدی خواهد بود
و شخصی که سند خودرو به نام ایشان است باید برای گرفتن ماشین پیگیری نمایید و