مشاوره حقوقی رایگان - پانزده سال حبس به خاطربی عدالتی

سلام برادرم ۳۸ ساله اختلاف خانوادگی به همسرش و دارای سه فرزند.در یکی از دعواهایشان همسرش قهرمیکند.وبخاطراینکه دل همسرش رابدست اورد اونو از خانه پدرش برمیداردو حدود ده روز به مسافرت می روند.وقتی برمیگردند پدرخانومش و خانومش شوایت میکنند و اتهام ادم ربایی به برادرم می زنندو قاضی پرونده هم پانزده سال حبس حکم می دهد .وکیل ماهم هیچکار نکرد واسمون‌لطفا راهنمایی کنید به خاطر یک بی گناه.ممنونم ازتون

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

از آن جایی که ما در جریان پرونده و اظهارات طرفین نیستیم نظر دقیقی نمی توانیم بدهیم. اگر مهلت تجدیدنظر برای ایشان باقی باشد می توانید درخواست تجدیدنظر دهید. و یا درخواست اعاده دادرسی بدهید البته بهتر است با مشورت با وکیل درخواستتان را تنظیم کنید و با لحاظ این که همسرشان بوده اند ممکن است سوء نیت و به عبارت بهتر نظر سوء در این جرم تحقق پیدا نکند. باید دقیقا متن رأی را خواند تا معلوم شود جریان چه بوده. همچنین مهم است که معلوم شود اظهارات طرفین در دادگاه چه بوده است.