مشاوره حقوقی رایگان - پلیس فتا

اخیرا کسی اکانت فیک من را زده است . و با اسم من به پی وی دوستانم می رود و فحاشی و عکس های مبتذل می فرستد و فورا دلیت اکانت می کند {شاید دو ساعت اکانت را نگه دارد }
ایا قبل از دلیت اکانت کردنش. اگر بتوانم اکانت را بدست پلیس فتا برسانیم. پلیس فتا می تواند ان را ردیابی کند ؟
با شماره مجازی اماده باشد چی ؟ موقعیت جغرافیایی ش قابل ردیابی است ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوان شکایت خود را به عنوان جرائم رایانه‌ای مطرح از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید