مشاوره حقوقی رایگان - حقوق برادر شهید به خواهر بیوه سالمند..

باسلام..مادرمن زن بیوه ای است که42سال پیش پدرم را بر اثر تصادف از دست داد.وبایک پسرو دو دختر که یکی ازآنها معلول وکم بیناست تنها شد وهیچ خون بهایی به آنهاتعلق نگرفت..وهیچ بیمه ای نداشتند تاحقوقی در نظر گرفته شود.ایشان چندسال بعدبرادرشان که خیلی هم نگران زندگی خواهر بود شهید شدند چندسال بعدفوت پدربزرگم واکنون مادربزرگم درسن90سالگی به رحمت خدا رفتند..آیا حقوق این مادر شهید به دختر بیوه اش میرسد؟؟ باشرایطی که دیگرقادربه کارکردن روزمزدی نیستند..وتوان امور معیشت خودو دختر معلولش راندارد..

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که مادر شما تحت تکفل پدر یا مادر خود باشد بله می‌توان از حقوق برادر شهید خود استفاده نماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بعید به نظر می سد مگر اینکه مادر شما تحت تکفل برادر شهید می بوده .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورتی که مادر شما تحت تکفل پدر یا مادر خود باشد بله می‌توان از حقوق برادر شهید خود استفاده نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام .بعید به نظر می سد مگر اینکه مادر شما تحت تکفل برادر شهید می بوده .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

در صورتی که مادر شما تحت تکفل پدر یا مادر خود باشد بله می‌توان از حقوق برادر شهید خود استفاده نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتی که مادر شما تحت تکفل پدر یا مادر خود باشد بله می‌توان از حقوق برادر شهید خود استفاده نماید