مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از داور

من یک قرارداد کاری با کسی بسته ام و این وسط یک داور دوست همان طرف که من باهاش قرارداد بسته ام شده داور الان به ضرر من رای داده من پول گرفته بودم سودی یکساله 100ملیون قرار بوده 260ملیون پرداخت کنم تا یک سال 200ملیون پرداخت کردم ولی داور این‌رو نادیده گرفته 490میلیون رای برای من صادر کرده میتوانم چیکار کنم خواهشن راهنمای بکنید دارم بیچاره میشم رای هم اجرایی شده این داور تازه وکیل هم هست من چک سفته امانت دستش داشتم اقدام کردن پول شده

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

طرفین دعوا حق دارند نسبت به رای که داور صادر میکند شکایت کنند حتی اگر رای داور بر اساس حق صلح صادر شده باشد. شکایتی که طرفین نسبت سلام.به رای داور می نماید؛ گاهی اعتراض گاهی درخواست صدور حکم بطلان رای داور و گاهی درخواست ابطال رای داور نامیده میگردد.

طریقه شکایت از رای داور تا 493 قانون آیین دادرسی مدنی بیان گردیده است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ظرف بیست روز از ابلاغ رای داور می توانید دادخواست ابطال رای داوری بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید به رای داور اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نگران نباشید و به رای داور اعنراض نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما ابتدا به رای داور اعتراض نمایید و درخواست ابطال رای داور را مطرح کنید
و بعد حتما شکایت ربا را مطرح نمایید جهت مشاوره تماس بگیرید