مشاوره حقوقی رایگان - اهلیت محاکم قضایی

سلام. خسته نباشید.لطفا بفرمایید اگر من تو جاده چالوس 5 کیلومتری کرج در تیرماه 1398 تصادف خسارتی کرده باشم دادگاه کدام ناحیه یا منطقه یاشهر صالح برسیدگی میباشد خواهان ساکن گلشهرکرج و من ساکن شهرتهران هستم.آیا میشود پرونده در شعبه ای از دادگاه حقوقی مجتمع قضایی شهیدبهشتی شهر تهران مفتوح و مشغول برسیدگی و صدورحکم شود.ممنون از راهنمایی شما عزیزان

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر رسیدگی حقوقی باشد و شما خوانده باشید محل اقامت شما رسیدگی میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دعوای حقوقی خسارت در محل اقامت خوانده باید مطرح شود .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دعوای حقوقی خسارت در محل اقامت خوانده باید مطرح شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دعوای حقوقی خسارت در محل اقامت خوانده باید مطرح شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دعوای حقوقی خسارت در محل اقامت خوانده باید مطرح شود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

دعوای حقوقی خسارت در محل اقامت خوانده باید مطرح شود