مشاوره حقوقی رایگان - موضوع تقسيم زمين

با عرض سلام خدمت شما بزرگواران ، من به همراه دو نفر ديگر به ترتيب من ١/٥ دانگ نفر دوم ١/٥ دانگ و نفر سوم ٣ دانگ از ٧ قطعه زمين به مساحتهاى مختلف كه همه زمينها بهم متصل هستند و قبلا يك سند مادر داشتند و بعد تفكيك شدن و ١٠ قطعه شدند با هم شريك هستيم و سه قطعه باقى مانده از ان سند مادر الان مالكان ديگرى دارد ، اين هفت قطعه زمين شامل ٤ ويلا و ٣ زمين خالى بود كه ما قصد داشتيم ويلا ها رو خراب كنيم و همه زمين را دست هم كنيم ويك مجتمع بسازيم بعد از خراب كردن دو ويلا با هم به مشكل بر خورديم و كار همين طور مانده سوال من اينه كه اگر من بخواهم سهم زمينم را از اينها بگيرم و جدا شوم با توجه به اينكه من توى هر يك كدام از هفتا سند ١/٥ دانگ سهم دارم بايد چه كار كنم با توجه به اين كه بعضى از اين زمينها بر هستن و مرغوب تر و بعضى پشت هستن و ارزان تر ، در ضمن هيچكدام از شركام سهمم را نميخرن و من هم توانايى خريد از انها را ندارم ، خيلى ازتون ممنون ميشم من رو راهنمايى كنين به خدا زندگيم رو اين دو شريك از بين بردن و دار و ندارم رو توى اون زمينها حبس كردن ……… اين هم شماره موبايلمه اسم من ………….. هستش اينجا نوشتم چون زمان ثبت نام توى سايت فك كنم مشكلى بود كه نتونستم اسم و فاميلم رو تايپ كنم باز هم ممنونم

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

اگر شرکا راضی به تقسیم نباشند می توانید دادخواست افراز ملک علیه ایشان طرح کنید و نهایتاً با نظر کارشناس ملک تقسیم می شود.