مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه خانه

سلام وقت بخیر
مالک خانه را فروخته اما مستاجر دارد از دوماه قبل به مستاجر اطلاع داده شده که خانه فروخته شده.دوماه زمان دارد خانه را تخلیه کنه.و مستاجر سه ماه کرایه نداده.و پول پیشش را گرفته کامل . الان می گوید خانه را تخلیه نمی کنم 6 ماه از قرداد مانده.چون قراردادشفاهی فسخ شده و قبول کرده بودو الان زده زیرش. مالک خانه را می خواهد.چون مکانی ندارد ایا می توان حکم تخلیه فوری گرفت؟تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مالک ثابت کند که پول ودیعه مستاجر را پرداخت کرده و مستاجر اجور معوقه دارد میتواند حکم تخلیه بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

اگر مالک ثابت کند که پول ودیعه مستاجر را پرداخت کرده و مستاجر اجور معوقه دارد میتواند حکم تخلیه بگیرد