مشاوره حقوقی رایگان - اجاره‌ ساختمان‌ که‌ 4نفر سند دارند

سلام.ما ساختمانی‌که قبلا تفکیک‌ شده‌ایم.2برادرو1خواهر و مادرم‌ هرکدام‌ به اندازه شرعی سند داریم.13سال‌ است‌ که در اختیار مادر و خواهرمه... چطورین بیدادگری 2دانگ خودمو بگیرم...سالی چقدر حساب کنم.ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر منظورتون اجرت المثل ایام تصرف است که این موضوع با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری مشخص خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف بدهید طبق نظر کارشناس

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید دادخواست خلع ید و مطالبه اجرت المثل به نرخ کارشناسی بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف بدهید طبق نظر کارشناس

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف بدهید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مطابق به نظر کارشناسی اجرت المثل ایام تصرف آت پس از انقضای مدت قرارداد محاسبه و پرداخت میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف بدهید

یک وکیل

دادخواست نطالبه اجرت المثل مطرح کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما واضح نیست در صورت تمایل تماس بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

جدای از بحث حقوقی که همکاران محترم راهنمایی کردند بنده توصیه میکنم با توجه به اینکه موضوع خواهر و برادری و مخصوصا مادر در آنجا سکونت دارد ، بیشتر تامل بفرمائید. سعی کنید با مذاکره و گفتگو حل کنید. بهتر است خانه به فروش رفته و هر کس سهم خود را بردارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

می توانید دادخواست اجرت المثل ایام تصرف ثبت نمایید و یا درخواست دستور فروش نمابید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است
توافق نمایید
و اقدام قضایی انجام ندهید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام اولا می توانید دادخواست احرت المثل ایام تصرف بدهید ثانیا می توانید درخواست صدور دستور فروش توسط دادگاه عمومی حقوقی بدهید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

اگر منظورتون اجرت المثل ایام تصرف است که این موضوع با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری مشخص خواهد شد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام از آنجائیکه که شما از سکونت مادر و خواهرتان اطلاع کامل داشته اید و قاعدتا آنها سهم دارند و کسی مانع استفاده شما هم نبوده...بهتر است توافق کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست مطالبه اجرت المثل با نظر کارشناس مطرح نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. اجرت المثل ایام تصرف در سهم مشاعی شما حتما نیاز ب نظر کارشناس دارد. مگر انکه خودتان ب توافق برسیدکه البته سریع ترین راه است. در صورت عدم توافق دادخواست مطالبه اجرت المثل بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از آنجائیکه که شما از سکونت مادر و خواهرتان اطلاع کامل داشته اید و قاعدتا آنها سهم دارند و کسی مانع استفاده شما هم نبوده...بهتر است توافق کنید