مشاوره حقوقی رایگان - ترک کردن 5 روزه زن

سلام خانومم پنج روز از خانه رفته برنگشته تو رو خدا راهنمایی کنید بدون هیچ مشکل

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بدوا پیگیری نمایید و مشکل را جویا و سعی در برطرف نمودن آن نمایید
در صورت عدم حل می توانید دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تمکین بدهید.
اول دوستانه موضوع را حل و فصل کنید اگر نشد اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که همسر شما به زندگی مشترک بازنمی‌گردد می توانید الزام به تمکین ارائه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر حاضر به برگشت نبودن اظهارنامه و سپس دادخواست الزام به تمکین بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صورتی که همسر شما به زندگی مشترک بازنمی‌گردد می توانید از طریق دادگاه الزام به تمکین کنید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

بدوا اظهارنامه و سپس دادخواست الزام به تمکین دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با وی و خانواده اش صحبت کنید و علت را جویا شوید از بزرگان فامیل هم می توانید کمک بگیرید .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا با گفتگو سعی در حل موضوع بین خودتان بکنید. اگر نشد دادخواست الزام به تمکین بدهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی برای ایشان اظهارنامه بفرستید و یا دادخواست الزام به تمکین ثیت نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام فقط با صحبت کردن موضوع را حل نمایید و اقدام قضایی انجام ندهید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید علت ترک منزل را ازش جویا شوید اگر بدون عذرموجه منزل شوهر را ترک کند شماهم می توانید ابتدایک برگ اظهارنامه به ایشان ارسال کنید و ایشان را دعوت به زندگی ومراجعت به منزل کنید واگر نیامد دعوای الزام به تمکین مطرح کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اظهرنامه ارسال کنید ومواردوبه ایشان اعلام کنید وبعدازآن دادخواست الزام به تمکین بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست الزام به تمکین بدهید. اول دوستانه موضوع را حل و فصل کنید اگر نشد اقدام کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا موضوع را با گفتگو حل و فصل نماید اگر نشد دادخواست الزام به تمکین را مطرح نمایید

محمدهادی عبداله پور

جناب آقای محمدهادی عبداله پور :

اظهارنامه و سپس دادخواست تمکین

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. برای ایشان اظهارنامه دعوت ب ازامه زندگی بفرستید و سعی کنیدمشکلات را با صنبت ومدذاکره حل کنید. در غیر اینصورت دادخواست الزام ب تمکین ثبت کنید.