مشاوره حقوقی رایگان - چک بابت بدهی

من از فردی 500 میلیون چک دارم بابت بدهی شون که مرداد 1400 باید تسویه میکردن اما تا الان این اتفاق نیفتاده من چک رو برگشت بزنم بعدش باید چی کار کنم که بتونم پولم رو زنده کنم؟ (طرف میگه ندارم و جز یک دانگ باشگاه که بصورت قولنامه ای به نامش هست هیچ چیز دیگه ای بنام خودش ندارد)

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شما می توانید هم اصل پول هم خسارا تاخیر را دریافت کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. اگر چک صیادی است از طریق دفاتر خدمات تقاضای صدور اجرائیه دهید یا اگر مالی از طرف صادرکننده چک سراغ دارید از طریق اداره ثبت اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام دادخواست مطالبه بدهید و تقاضای توقیف اموال کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست مطالبه و خسارت تاخیر تادیه تقدیم نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست مطالبه و خسارت تاخیر تادیه تقدیم نماید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

دادخواست مطالبه وجه چک و خسارت تاخیر تادیه دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
چک اگر صیادی است مستقیم اجرائیه بگیرید و استعلام سه گانه گرفته و توقیف اموال و جهت خسارت تاخیر تادیه مجزا دادخواست دهید
اگر چک صیادی نیست دادخواست مطالبه وجه چک و خسارت تاخیر مطرح نمایید به انضمام تامین خواسته

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت نمایید تا دادگاه اموال وی را شناسایی و توقیف نماید . در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اکرچک صیادی است از طریق دفاتر خدمات تقاضای صدور اجرائیه دهید و خم اصل پول و هم خسارت را بخواهید زود به نتیجه میرسید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید بلافاصله چک را برگشت بزنید و سپس درخواست اجرای چک را مطرح نمایید و اگر مالی از ایشان وجود نداشت دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه را مطرح نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

یا از طریق دادگاه و یا از طریق ثبت می توانبد وجه چک را مطالبه کنید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

ازطریق مراجع قضایی اقدام.نهایتا جلبشون کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه برای شما وجود دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما میتوانید هم اصل و هم خسارت تاخیر تادیه را مطالبه نماید اگر چک از چکهای صیادی میباشد زودتر به نتیجه خواهیدرسید،درصورت نیاز به راهنمایی کامل تر می توانید از طریق دادراه تماس بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. بسته ب نوع چک از طریق دفاتر خدمات قضایی اجراییه بگیرید و یا دادخواست مطالبه و خسارت تاخیر تادیه مطرح کنید. در ادامه مسدودی حسابها و توقیف اموال ایشان و در نهایت ایشان راجلب کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید بلافاصله چک را برگشت بزنید و سپس درخواست اجرای چک را مطرح نمایید و اگر مالی از ایشان وجود نداشت دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه را مطرح نمایید