مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه پدری

سلام خسته نباشید پدر من 20سال پیش فوت کرده و یک زمین کشاورزی به من و برادر بزرگم ارث رسیده ولی برادرم همه ی زمین را به اسم خانومش سند کرده و حاضر نیست سهم من رو بده باید چکار کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما ابتدا انحصار وراثت بگیرید و اثبات شود جزو وراث هستید سپس دادخواست ابطال سند و سهم ارث خود را بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بدوا انحصار وراثت نمایید سپس نسبت به ابطال آن اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید مطالبه سهم الارث از برادران را مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تقاضای انحصار وارثت دهید و سپس دادخواست تقسیم ترکه و مهر و موم اموال . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فعلا فروش مال غیر را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید انحصار وراثت کنید سپس میتوانید ابطال سند زمین پدری را بخواهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام می توانید در خصوص انتقال مال غیر شکایت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما ابتدا باید انحصار وراثت نموده سپس در خصوص انتقال مال غیر شکایت نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

در صورتی امور مربوط ب وراثت را انجام نداده اید درخواست انحصار وراثت خود را در شورامطرح کنید. و خواهان حقوق خود شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پاسخ سوال شما مفصل است و در اینجا امکان پاسخ وجود ندارد
تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید